Registreer om mee te reizen naar Ende Gelände

Archiefmateriaal 2016,  recente informatie staat hier

Schrijf je in als je mee wilt naar Ende Gelande:

Als je mee wilt met de bus naar Ende Gelande 2016 en/of het Climate and Energy Camp stuur dan een email naar  endegelandenl@riseup.net  en vraag naar het inschrijf formulier. Of schrijf je in via het online formulier op deze website. Schrijf je svp in vóór 1 mei. Je inschrijving is bevestigd zodra we zowel je inschrijving als je betaling ontvangen hebben.

De inschrijving voor deze bussen en alle andere contact tussen deelnemers en organisatoren vindt uitsluitend plaats per email en via ons online formulier. Alleen op deze manier kunnen wij jouw privacy beschermen.

Heb je vragen dan is de organisatie bereikbaar via: endegelandenl@riseup.net

Leave a Reply