Ga mee vanuit Nederland

Archiefinformatie 2016, recentie informatie staat hier

Om de Nederlandse deelname aan Ende Gelande te vergemakkelijken organiseren Fossielvrij (350.org), Groenfront, Students Act on Climate en Transitie Nederland gezamenlijk 3 bussen naar de Lausitz. De reistijd van Amsterdam naar de Lausitz is ongeveer 10 uur. De bussen vertrekken op verschillende dagen en tijdstippen, maar komen allemaal terug op maandag 16 mei. De vertrektijden & plaatsen zijn:

  • Bus 1 : Dinsdag 10 Mei, ca 9.00 uur Amsterdam, 10.00 uur Utrecht
  • Bus 2 : Donderdag 12 Mei, ca 9.00 uur Amsterdam, 10.00 uur Utrecht
  • Bus 3 : Donderdag 12 Mei, ca 21.00 uur Amsterdam, 22.00 uur Utrecht

Vertektijden en stopplaatsen zijn nog onder voorbehoud en kunnen nog worden aangepast aan de woonplaatsen van de deelnemers. De precieze tijden en additionele informatie worden uiterlijk 1 week voor vertrek doorgegeven.

De retour prijs voor alle bussen naar Ende Gelande is €60. Dit bedrag is alleen voor het vervoer en is exclusief eventuele kosten voor maaltijden en drank bij Ende Gelande (van enkele €/dag).

Opmerking: De organisatoren willen benadrukken dat meegaan naar Ende Gelande je NIET VERPLICHT om mee te doen aan de burgerlijke ongehoorzaamheidsacties. Op Ende Gelande bepaal jij, en alleen jij, aan welke soort acties je mee wilt doen. Bedenk dat je met je aanwezigheid, en het meehelpen bij de organisatie van het kamp, je al een enorme bijdrage levert aan het succes van Ende Gelande!

Leave a Reply